Týdenní polední menu

DENNÍ MENU
21. 5. – 25. 5. 2018

PONDĚLÍ
Květáková
1. Penne rigatte s bazalkovým pestem a parmazánem (1, 3, 7) 94,-
2. Flamendr z drůbežích jater, jasmínová rýže (1) 96,-
3. Steak z krkovice s bylinkovým dipem, pečené brambory (7) 99,-
4. Losos na grilu s koprovou omáčkou, vařené brambory (4, 7, 10) 125,-
ÚTERÝ
Cibulačka (1, 9)
1. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskové knedlíky (1, 3, 7, 9) 94,-
2. Listové saláty s kuřecími stripsy v corn flakes (1, 3, 7) 96,-
3. Kuřecí směs s bambusovými výhonky, čínské nudle (1, 3, 7) 99,-
4. Losos na grilu s koprovou omáčkou, vařené brambory (4, 7, 10) 125,-
STŘEDA
Uzená s kroupami (1)
1. Maďarský vepřový perkelt, těstoviny (1, 3, 7) 94,-
2. Kuřecí prsíčka s baby karotkou na másle, šťouchané brambory  (7) 96,-
3. Lasagne bolognese (1, 3, 7) 99,-
4. Losos na grilu s koprovou omáčkou, vařené brambory (4, 7, 10) 125,-

ČTVRTEK
Kukuřičný krém s koriandrem (1, 7)
1. Listové saláty s grilovaným hermelínem (1, 7) 94,-
2. Chilli con carne, chléb (1, 3, 7) 96,-
3. Kuřecí řízek Cordon Bleu, šťouchané brambory (1, 3, 7) 99,-
4. Losos na grilu s koprovou omáčkou, vařené brambory (4, 7, 10) 125,-
PÁTEK     
Ruský boršč (1, 7, 9)
1. Palačinky s ovocem (1, 3, 7) 94,-
2. Smažený sýr se šunkou, hranolky, tatarka (1, 3, 7) 96,-
3. Svratecký guláš. bramboráčky (1, 3) 99,-
4. Losos na grilu s koprovou omáčkou, vařené brambory (4, 7, 10) 125,-

Váha masa menu 1-3 100g v syrovém stavu. PŘÍPLATKY : KNEDLÍK-PEČIVO 3Kč/ks.
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.  NA STRAVENKY NEVRACÍME.

{ Comments are closed! }